Voorgerechten

Tapas “Josper”
Venusschelpen, kerstomaat en basilicum
J

€13,50 


Mosselen ‘puur natuur’ met olijfolie (seizoen) J

€16,00 


Sardientjes (3) met limoen J

€16,50 


Spare-ribs met grof zeezout J

€25,00 

_____________


Carpaccio van tonijn

€19,00 


Lauwgemarineerde zalm met truffelolie

€18,50 


Traditioneel gerookte zalm met ui, peterselie en mierikswortel

€17,00 


Tomaat - grijze noordzeegarnalen (1st)

€20,50 

 

Tomaat - grijze noordzeegarnalen (2st)

€30,50 


Garnalencocktail “The classic”

€27,00 


Zeeuwse Creuses (6) september - mei

€23,00 


Lauw-warme oesters met champagne mousseline

€25,50 

Halve kreeft à la nage

€41,50 


Rundscarpaccio met Parmezaanse kaas

€17,50 


Carpaccio van Wagyu-beef, tapenade en ganzenleverkrullen

€22,50 


Antipasto di campagna Italiaanse kaas- en vleessoorten

€21,00 


Parmaham met meloen

€20,50 


Salade Parmaham met scampi-passievruchtensaus

€21,50 


Gebakken ganzenlever, appeltjes en portojus

€27,50 


Toast kalfszwezeriken Niçoise J

€25,00 


Kaaskroketten Parmezaan

€12,50 


Garnaalkroketten grijze Noordzeegarnalen

€18,50 


Duo kaas- en garnaalkroket

€16,50 


Scampi lookboter

€19,50 


Scampi “Nicky’s Catwalk” tomaat, paprika, Absolut vodka

€21,00 


Gegrilde gamba’s (maat 6/8, 2st)

€24,50 


Gamba’s in curry-kokosjasje en limoensiroop (maat 6/8, 2st) J

€25,00 

J bereid in onze Josper Charcoal oven

NickysCatwalk_Food2021.jpg

WAT IS JOSPER?
Josper is een elegante combinatie tussen grill en
oven in één apparaat. Het is enorm geprezen door Steak Houses, Grillrooms,
Tapas-restauranten, Bistro-Cafés, traditionele
restaurants, Haute Cuisine …
Door de fusie tussen ambachtelijkheid en technologie
tijdens het productieproces, bereikt deze oven
een hoog kwaliteitniveau bij het roosteren.