Vleesgerechten

RUNDS

 

Belgisch Witblauw rund 


Steak J

€25,00 


Brochette J

€23,50 


Americain Maison

€26,50 


Stoofvlees met Diesters Gildenbier

€21,50 

Portie Patatas Paja (Steppegras)

€4,00 

Cote à l’os gerijpt op bot en in onze ‘Dry Aging Cabin’


1kg500 2/3 CVTS
3 weken gerijpt 
€99,50 
7 weken gerijpt €124,00 


Onze cote à l’os wordt geserveerd met sla, vinaigrette, 2 sauzen en frieten inbegrepen.
“7 weken gerijpt” enkel saignant of blue


Schotse Angus Aberdeen J


Angus filet pur

€42,50 I


Angus filet pur “Rossini” ganzenlever

€49,50 I


Angus entrecôte

€42,50 I


Angus entrecôte “il piccolino” zeezout en olijfolie

€42,50 I

Portie Patatas Paja (Steppegras)

€4,00 


Lams J


Lamscarre

€42,00 I


Lamskoteletten

€42,50 I

Portie Patatas Paja (Steppegras)

€4,00 


Sauzen


Béarnaise, peperroom, kruidenboter, champignons, della casa (dragon, tomaat, room), diavolo

€5,00 I


Boschampignions

€5,00 I


Roquefort

€5,00 I


Gemengde sla

€5,50 I


Rucolasla

€7,00 I


Warme groentenwok

€7,50 I

ALLERLEI


Stoofpotje van konijn met rozijntjes

€29,50 I


Mixed grill kip, runds, lams, spek, varken J

€27,50 I

Portie Patatas Paja (Steppegras)

€4,00 


VAN ‘T ZWIJN


Spare-ribs met grof zeezout / sauzen: zie runds J

€27,50 I


Varkenshaasje met tomaat-mozzarella, gegratineerd

€21,50 I


Honing-tijm

€5,00 I


Graanmosterdsaus

€5,00 I

Portie Patatas Paja (Steppegras)

€4,00 


KALFS


Kalfslapje Milanese natuur

€27,50 I


Kalfslapje Parmigiani tomatensaus, Parmezaan

€28,50 I


Kalfszwezerik Niçoise met portosaus

€35,50 I


Kalfsfricassee met citroen

€21,50 I


Fricasse “DELUXE” van kalfszwezerik en garnaaltjes

€37,50 I


Osso bucco “originale”

€31,50 I

Portie Patatas Paja (Steppegras)

€4,00 


KIP


Kipfilet / sauzen: zie runds J

€18,50 I


Waterzooi van kip J

€21,50 I


Jambalaya van kip / stoofvlees

€21,50 I


Paella met vis en kip

€21,50 I


Koninginnehapje

€21,50 I

Portie Patatas Paja (Steppegras)

€4,00 
 

J bereid in onze Josper Charcoal oven

NickysCatwalk_Food2021.jpg

WAT IS JOSPER?
Josper is een elegante combinatie tussen grill en
oven in één apparaat. Het is enorm geprezen door Steak Houses, Grillrooms,
Tapas-restauranten, Bistro-Cafés, traditionele
restaurants, Haute Cuisine …
Door de fusie tussen ambachtelijkheid en technologie
tijdens het productieproces, bereikt deze oven
een hoog kwaliteitniveau bij het roosteren.