
Vleesgerechten
RUNDS
Belgisch Witblauw rund
Steak J
I €25,00 I
Brochette J
I €23,50 I
Americain Maison
I €26,50 I
Stoofvlees met Diesters Gildenbier
I €21,50 I
Portie Patatas Paja (Steppegras)
I €4,00 I
Cote à l’os gerijpt op bot en in onze ‘Dry Aging Cabin’
1kg500 2/3 CVTS
3 weken gerijpt I €99,50 I
7 weken gerijpt I €124,00 I
Onze cote à l’os wordt geserveerd met sla, vinaigrette, 2 sauzen en frieten inbegrepen.
“7 weken gerijpt” enkel saignant of blue
Schotse Angus Aberdeen J
Angus filet pur
I €42,50 I
Angus filet pur “Rossini” ganzenlever
I €49,50 I
Angus entrecôte
I €42,50 I
Angus entrecôte “il piccolino” zeezout en olijfolie
I €42,50 I
Portie Patatas Paja (Steppegras)
I €4,00 I
Lams J
Lamscarre
I €42,00 I
Lamskoteletten
I €42,50 I
Portie Patatas Paja (Steppegras)
I €4,00 I
Sauzen
Béarnaise, peperroom, kruidenboter, champignons, della casa (dragon, tomaat, room), diavolo
I €5,00 I
Boschampignions
I €5,00 I
Roquefort
I €5,00 I
Gemengde sla
I €5,50 I
Rucolasla
I €7,00 I
Warme groentenwok
I €7,50 I
ALLERLEI
Stoofpotje van konijn met rozijntjes
I €29,50 I
Mixed grill kip, runds, lams, spek, varken J
I €27,50 I
Portie Patatas Paja (Steppegras)
I €4,00 I
VAN ‘T ZWIJN
Spare-ribs met grof zeezout / sauzen: zie runds J
I €27,50 I
Varkenshaasje met tomaat-mozzarella, gegratineerd
I €21,50 I
Honing-tijm
I €5,00 I
Graanmosterdsaus
I €5,00 I
Portie Patatas Paja (Steppegras)
I €4,00 I
KALFS
Kalfslapje Milanese natuur
I €27,50 I
Kalfslapje Parmigiani tomatensaus, Parmezaan
I €28,50 I
Kalfszwezerik Niçoise met portosaus
I €35,50 I
Kalfsfricassee met citroen
I €21,50 I
Fricasse “DELUXE” van kalfszwezerik en garnaaltjes
I €37,50 I
Osso bucco “originale”
I €31,50 I
Portie Patatas Paja (Steppegras)
I €4,00 I
KIP
Kipfilet / sauzen: zie runds J
I €18,50 I
Waterzooi van kip J
I €21,50 I
Jambalaya van kip / stoofvlees
I €21,50 I
Paella met vis en kip
I €21,50 I
Koninginnehapje
I €21,50 I
Portie Patatas Paja (Steppegras)
I €4,00 I
J bereid in onze Josper Charcoal oven
