Visgerechten

Dorade Royal J

€30,50 


Kabeljauwhaasje met kappertjesboter

€27,00 


Kabeljauwhaasje met verse bladspinazie en kreeftensaus

€28,00 


Kabeljauwhaasje met verse bladspinazie en mousseline

€28,00 


Gestoomde zalm in romige preisaus

€24,00 


Zeebaars op vel met tomaat-mozzarella

€25,00 


Zeetongrolletjes met romige garnaalsaus

€24,00 


Gebakken zeetong “Meunière” XXL

€52,00 


Brochette van verse tonijn en St.-Jacobsvruchten

€34,50 


Gegrilde tonijn natuur met extra vierge olijfolie J

€29,50 


Combo van gemarineerde en gegrilde verse tonijn J

€31,00 


Tartaar van tonijn “Nicky’s Catwalk”

€29,50 


Vispannetje

€25,50 

Sint-Jacobsnoot in Pernod-room

€26,50 


Sint-Jacobsnoot met garnaal en prei onder een hartig korstje

€29,00 


Scampi “Nicky’s Catwalk” / tomaat, paprika, Absolut vodka

€25,50 


Scampi “Havanna-curry” / kokos

€25,50 


Scampibrochette (7) / met remouladesaus

€25,50 


Gamba’s in lookboter (Maat 6/8 3st)

€33,50 


Gamba’s in curry-kokosjasje en limoensiroop (Maat 6/8 3st)

€33,50 


Tomaat met grijze Noordzeegarnalen (2)

€28,50 


Paella met vis en kip

€21,50 


Bouillabaisse met zeevruchten- en visassortiment

€34,00 


Bouillabaisse met halve kreeft en zeevruchten

€49,50 

Portie Patatas Paja (Steppegras)

€4,00 

J bereid in onze Josper Charcoal oven

NickysCatwalk_Food2021.jpg

WAT IS JOSPER?
Josper is een elegante combinatie tussen grill en
oven in één apparaat. Het is enorm geprezen door Steak Houses, Grillrooms,
Tapas-restauranten, Bistro-Cafés, traditionele
restaurants, Haute Cuisine …
Door de fusie tussen ambachtelijkheid en technologie
tijdens het productieproces, bereikt deze oven
een hoog kwaliteitniveau bij het roosteren.