
Visgerechten
Dorade Royal J
I €30,50 I
Kabeljauwhaasje met kappertjesboter
I €27,00 I
Kabeljauwhaasje met verse bladspinazie en kreeftensaus
I €28,00 I
Kabeljauwhaasje met verse bladspinazie en mousseline
I €28,00 I
Gestoomde zalm in romige preisaus
I €24,00 I
Zeebaars op vel met tomaat-mozzarella
I €25,00 I
Zeetongrolletjes met romige garnaalsaus
I €24,00 I
Gebakken zeetong “Meunière” XXL
I €52,00 I
Brochette van verse tonijn en St.-Jacobsvruchten
I €34,50 I
Gegrilde tonijn natuur met extra vierge olijfolie J
I €29,50 I
Combo van gemarineerde en gegrilde verse tonijn J
I €31,00 I
Tartaar van tonijn “Nicky’s Catwalk”
I €29,50 I
Vispannetje
I €25,50 I
Sint-Jacobsnoot in Pernod-room
I €26,50 I
Sint-Jacobsnoot met garnaal en prei onder een hartig korstje
I €29,00 I
Scampi “Nicky’s Catwalk” / tomaat, paprika, Absolut vodka
I €25,50 I
Scampi “Havanna-curry” / kokos
I €25,50 I
Scampibrochette (7) / met remouladesaus
I €25,50 I
Gamba’s in lookboter (Maat 6/8 3st)
I €33,50 I
Gamba’s in curry-kokosjasje en limoensiroop (Maat 6/8 3st)
I €33,50 I
Tomaat met grijze Noordzeegarnalen (2)
I €28,50 I
Paella met vis en kip
I €21,50 I
Bouillabaisse met zeevruchten- en visassortiment
I €34,00 I
Bouillabaisse met halve kreeft en zeevruchten
I €49,50 I
Portie Patatas Paja (Steppegras)
I €4,00 I
J bereid in onze Josper Charcoal oven
